Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, of heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naam*

  Adres

  Postcode

  Woonplaats(

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Adres te taxeren project

  Postcode te taxeren project

  Plaats te taxeren project

  Soort taxatie*

  Aankooprprijs in euro

  Aanvullende opmerkingen

  Grachten van Amsterdam

  Soorten taxaties

  De onroerend goed wereld is altijd in beweging. Als ondernemer kan de altijd veranderende wet- en regelgeving omtrent het verkrijgen van subsidie voor uw bedrijfstaxatie in uw voordeel zijn.

  Onze taxateurs zijn hier alert op en zorgen er dan ook voor u iedere subsidiemogelijkheid bemachtigd.

  Grachten van Amsterdam

  Waar taxeren wij?

  In het algemeen taxeren voor bedrijfsmatig vastgoed wij in een straal van 30 circa kilometer van ons kantoor in Amstelveen.

  Wij hebben dan ook veel kennis van onroerend goed in de regio Groot-Amsterdam, Zaanstad en Haarlemmermeer. In overleg taxeren wij ook buiten deze regio.

  Grachten van Amsterdam

  Taxatietarieven

  Onze algemene BOG taxatie prijzen starten vanaf € 1.500,00 excl. BTW (€ 1.815,00 incl. BTW). Dit is incl. de standaard leges en -kosten.

  De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van het soort object, bestemming, grootte en ligging. U ontvangt dan ook altijd eerst een offerte op maat.

  Grachten van Amsterdam

  Vraag taxatie aan

  Wilt u graag een bedrijfstaxatie aanvragen ten behoeve van een financiering of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze taxateurs staan u graag te woord.

  Bel naar 020 45 35 029 of mail naar info@amstelstede.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!