Onze taxatietarieven

TarievenKosten
Het minimumtarief  voor een BOG taxatierapport voor bedrijfsruimtes, exclusief 21% BTW afhankelijk van het te taxeren object. Kosten zijn afhankelijk van het soort object, bestemming, grootte en ligging. Prijs vanaf€ 1.500,00* exclusief 21% BTW (€ 1.815,00* inclusief BTW)
Het minimumtarief  voor een BOG taxatierapport voor kantoorruimte, exclusief 21% BTW afhankelijk van het te taxeren object. Kosten zijn afhankelijk van het soort object, bestemming, grootte en ligging. Prijs vanaf€ 1.750,00* exclusief 21% BTW (€ 2.117,50* inclusief BTW
Het minimumtarief  voor een BOG taxatierapport voor winkelruimte, exclusief 21% BTW afhankelijk van het te taxeren object. Kosten zijn afhankelijk van het soort object, bestemming, grootte en ligging. Prijs vanafvanaf  € 2.000,00* exclusief 21% BTW (€ 2.420,00* inclusief BTW)
Combinatieobjecten.Maatwerktarief

Wij taxeren geen objecten met een  marktwaarde boven € 6.000.000,-.

ToeslagenKosten
Rapportages ten behoeve van verschillende geldverstrekkersvanaf € 100,00 exclusief BTW (€ 121,00 inclusief BTW) per extra geldverstrekker (indien extra rapportage).
Toeslag geprint exemplaarvanaf € 20,66 exclusief BTW (vanaf € 25,00 inclusief BTW).
DUPA 2.0 toeslag (afhankelijk van het object)vanaf € 150,00 exclusief BTW (vanaf € 181,50 inclusief BTW).
Wijzigingen achterafVanaf € 82,64 exclusief BTW (€ 100,00 inclusief BTW)
HeropnameIn overleg
Annuleren binnen 24 uur voor opname25 % van het overeengekomen courtagetarief met een minimum van € 300,00 exclusief BTW (€ 363,00 inclusief BTW)
Annuleren na opname70 % van het overeengekomen courtagetarief met een minimum van € 300,00 exclusief BTW (€ 363,00 inclusief BTW).
ToeslagenKosten
Toeslag betaling via notaris tot 1 maandGeen
Toeslag betaling via notaris tot 3 maandenIn overleg
Toeslag betaling via notaris tussen 3 en 6 maanden in overlegIn overleg
Toeslag betaling via notaris tussen 6 en 9 maandenIn overleg
Toeslag betaling via notaris tussen 9 en 12 maandenIn overleg
Toeslag bij te late betaling€ 41,32 exclusief BTW (€ 50,00 inclusief BTW)

* In dit vaste bedrag zijn een aantal kosten opgenomen, wij gaan hierbij uit van gemiddelde bedragen. Sommige instanties rekenen extreem hoge leges voor milieu, funderingsinformatie of bestemmingsplaninformatie. De kosten voor het opvragen van gegevens worden doorberekend aan de opdrachtgever.

Standaard wordt per taxatie een kadastraal bericht en een uittreksel kadastrale kaart bijgevoegd.

Er geldt voor elk taxatierapport een DUPA toeslag, deze toeslag is afhankelijk van het te taxeren object en wordt separaat geoffreerd.

Betaling binnen 14 kalenderdagen, betaling via notaris bij passeren akte is mogelijk mits binnen 1 maand na datum rapport. Aanmaning € 41,32 exclusief BTW (€ 50,00 inclusief BTW).

Annuleringskosten:

Tot 24 uur voor opname 25 % van het overeengekomen courtagetarief met een minimum van € 300,00 exclusief BTW (€ 363,00 inclusief BTW)

Na opname 70 % van het overeengekomen courtagetarief.

Rapportages in andere taal:

Al onze rapporten worden uitgebracht in de Nederlandse taal. Indien deze moeten worden uitgebracht in een andere taal dan het Nederlands kunnen wij de rapporten door een beedigd vertaalbureau laten vertalen.

De kosten hiervoor worden doorberekend met een toeslag voor handling en verwerking.

Alle prijzen zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld.

Vraag taxatie aan

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Vul dan direct het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Alle velden die zijn gearceerd met * dienen verplicht te worden ingevuld

  Naam*

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats*

  Telefoon*

  E-mailadres*

  Soort Taxatie*

  Adres te taxeren object

  Postcode te taxeren object

  Plaats te taxeren object

  Aankoopprijs in euro

  Aanvullende berichtgeving

  Grachten van Amsterdam

  Soorten taxaties

  De onroerend goed wereld is altijd in beweging. Als ondernemer kan de altijd veranderende wet- en regelgeving omtrent het verkrijgen van subsidie voor uw bedrijfstaxatie in uw voordeel zijn.

  Onze taxateurs zijn hier alert op en zorgen er dan ook voor u iedere subsidiemogelijkheid bemachtigd.

  Grachten van Amsterdam

  Waar taxeren wij?

  In het algemeen taxeren voor bedrijfsmatig vastgoed wij in een straal van 30 circa kilometer van ons kantoor in Amstelveen.

  Wij hebben dan ook veel kennis van onroerend goed in de regio Groot-Amsterdam, Zaanstad en Haarlemmermeer. In overleg taxeren wij ook buiten deze regio.

  Grachten van Amsterdam

  Taxatietarieven

  Onze algemene BOG taxatie prijzen starten vanaf € 1.500,00 excl. BTW (€ 1.815,00 incl. BTW). Dit is incl. de standaard leges en -kosten.

  De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van het soort object, bestemming, grootte en ligging. U ontvangt dan ook altijd eerst een offerte op maat.

  Grachten van Amsterdam

  Vraag taxatie aan

  Wilt u graag een bedrijfstaxatie aanvragen ten behoeve van een financiering of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze taxateurs staan u graag te woord.

  Bel naar 020 45 35 029 of mail naar info@amstelstede.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!