U kunt voor een professionele taxatie van uw bedrijfspand in Amsterdam, Amstelveen en Zaandam van de diensten van Amstelstede Makelaardij gebruikmaken. Wij bieden u een persoonlijk gerichte service met een hoogwaardige kwaliteit, waarbij de taxatie op zorgvuldige wijze tot stand komt. Onze kennis en ervaring van de regio waarin wij actief zijn in combinatie met de inzichtelijke en voordelige taxatietarieven maakt dat wij u de beste dienstverlening kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor een standaard taxatie van uw bedrijfspand, maar wij bieden desgewenst ook maatwerkoplossingen. Wilt u snel een bedrijfstaxatie? Wij kunnen dat binnen een week of door middel van een spoedtaxatie uitvoeren.

Zorgvuldige taxatie bedrijfspand in Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Bij Amstelstede Makelaardij bent u verzekerd van een zorgvuldige taxatie van uw bedrijfspand in Amsterdam, Amstelveen en Zaandam. Wij zijn als Register Makelaar Taxateur bij de stichting VastgoedCert geregistreerd en daarnaast lid van de NVM. Bovendien werken wij met het Taxatiemanagementsysteem en zijn aangesloten bij het Taxatiemanagementinstituut. De taxatie wordt dan ook op een professionele wijze uitgevoerd, waarbij er aan de strenge eisen wordt voldaan.

Taxatie bedrijfspand in Amsterdam, Amstelveen of Zaandam aanvragen

U kunt direct een taxatie bedrijfspand in Amsterdam, Amstelveen of Zaandam aanvragen door meteen contact op te nemen met Amstelstede Makelaardij. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 020-4535029 of een e-mail zenden naarinfo@amstelstede.nl. U kunt ook gebruikmaken van het aanvraagformulier op de website, waar u een aantal gegevens voor de taxatie kunt invullen.