Een taxatie bedrijfspand in Haarlem, Hoofddorp en Beverwijk laat u op een professionele wijze door Amstelstede Makelaardij uitvoeren. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in taxatie van bedrijfspanden en verlenen diensten op het gebied van WOZ taxaties, erfpachttaxaties en herbouwwaarde taxaties. Als u een taxatie wenst ten behoeve van een financiering is het van groot belang dat de waardering van uw bedrijfspand op een zorgvuldige en onderbouwde wijze tot stand komt. Daar kunt u bij Amstelstede Makelaardij op rekenen in combinatie met een persoonlijke service.

Professionele taxatie bedrijfspand in Haarlem, Hoofddorp en Beverwijk

Wij kunnen een professionele taxatie van uw bedrijfspand in Haarlem, Hoofddorp en Beverwijk uitvoeren. Onze deskundigheid heeft niet alleen betrekking op de kennis en ervaring in de regio, maar komt eveneens tot uitdrukking in ons lidmaatschap en aansluiting bij relevantie organisaties. Wij zijn onder meer lid van de NVM Business en werken op basis van de strenge eisen zoals deze door het Taxatiemanagementinstituut gehanteerd worden. Aangezien wij bewijst kleinschalig opereren en de overheadkosten beperken, bieden wij u voordelige tarieven.

Taxatie bedrijfspand in Haarlem, Hoofddorp en Beverwijk

U kunt binnen een week de taxatie van uw bedrijfspand laten uitvoeren in Haarlem, Hoofddorp of Beverwijk door Amstelstede Makelaardij. Desgewenst kunt u ook bij ons terecht voor een spoedtaxatie van uw bedrijfsonroerend goed, waarbij het streven is om de taxatie dezelfde dag nog laten uit te voeren. Bel voor een afspraak 020-4535029 of stuur een e-mail naarinfo@amstelstede.nl. Of maak gebruik van de directe aanvraagoptie via het formulier op onze website.