Taxaties in een veranderende wereld:

De wereld om ons heen is in een constante verandering, het is goed om alert te blijven en daar als ondernemer op in te spelen. Ook voor taxeren van uw bedrijf is dit het geval. Naar aanleiding van vragen en opmerkingen van banken zijn er ook voor makelaars en taxateurs van bedrijfsonroerend goed een aantal veranderingen geweest. Taxeren van bedrijfspanden is binnenkort alleen toegestaan voor makelaar-taxateurs die ingeschreven staan bij de kamer BV (Bedrijfsmatig Vastgoed) van VastgoedCert. Het MKB deel van de kamer Wonen/MKB zal per 1 januari 2014 komen te vervallen en vanaf dat moment verder gaan als de kamer Wonen. Onze makelaar taxateur is ingeschreven bij zowel de kamer Wonen(/MKB) als bij de kamer BV.Ons kantoor is lid van NVM Wonen en van NVM Business. Voor taxaties van bedrijfsonroerend goed blijft gelden dat vakkennis en ervaring noodzakelijk zijn voor een goede waardering van uw bedrijfsruimte. Wij beschikken over een ruime ervaring en een gedegen opleiding op het gebied van taxaties van bedrijfsonroerend goed.

Uiteraard staan wij als taxateur ingeschreven bij het NRVT.

  • Onze makelaar taxateur is ingeschreven bij zowel de kamer Wonen(/MKB) als bij de kamer BV.
  • Ons kantoor is lid van NVM Wonen en van NVM Business.
  • Voor taxaties van bedrijfsonroerend goed blijft gelden dat vakkennis en ervaring noodzakelijk zijn voor een goede waardering van uw bedrijfsruimte.
  • Wij beschikken over een ruime ervaring en een gedegen opleiding op het gebied van taxties van bedrijfsonroerend goed.

Onze keurmerken

NRVT:

Wij staan ingeschreven bij het NRVT. Conform de NRVT eisen taxeren wij geen objecten met een marktwaarde boven € 6.000.000,-

PTA:

Door het PTA (Platform Taxateurs Accountants) heeft een 28-tal aanbevelingen opgesteld voor het uitvoeren van taxatierapporten voor bedrijfsmatig vastgoed.Wij werken volgens deze eisen waarbij van te voren wordt aangegeven indien een aantal delen niet of gedeeltelijk van toepassing zijn.

TMI/TMS:

Om tot en eenduidige vorm van taxeren van bedrijfsmatig onroerend goed te komen is eind 2011 het Taxatiemanagementinstituut (TMI) opgericht. Makelaars die aan de eisen van het TMI voldoen kunnen zich hierbij aansluiten. Het TMI biedt naast een professioneel forum voor vakgenoten ene format voor het maken van rappoprtgaes dat aansluit bij de eisen van financiers bedrijfsonroerend goed. Wij zijn aangesloten bij het TMI. Daarnaast werken wij conform de aanbevelingen van het PTA (Platform Taxateurs en Accountants) voor zover deze binnen het kader van de betreffende taxatie relevant zijn.

Overige diensten

Overige taxaties:

Wij verzorgen ook taxaties ten behoeve van overdracht binnen de familie, bedrijfsoverdracht, taxaties ten behoeve van minnelijke waardering en (boedel)scheiding.Wij taxeren tevens woningen en appartementen. Ook voor NHG, NWWI, Taxateursunie, TVI, en IValidatie.Klik op volgende link voor taxaties van woningen en appartementen.

Overig ten aanzien van taxaties:

Geveltaxaties worden niet door ons uitgevoerd aangezien wij het object geheel moeten kunnen inspecteren om een gefundeerde waardering te kunnen uitvoeren.Boerderijen en agrarisch onroerend goed worden niet door ons getaxeerd.Klik hier om een taxatieopdracht te geven

Overige diensten:

Voor aankoop van een woning verwijzen wij naar onze aankoopwebsite.Voor taxatie van een woning of appartement verwijzen wij naar onze woningtaxatie website.Boerderijen en agrarisch onroerend goed worden niet door ons getaxeerd.

Wij taxeren in de volgende plaatsen:

Wij taxeren onder meer in de volgende plaatsen.
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Badhoevedorp, Aalsmeer, Kudelstaart, de Kwakel, Uithoorn, Amstelhoek, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Baambrugge, Abcoude, Muiden, Muiderberg, Weesp, Naarden, Hilversum, Bussum, Wijdemeren, Hoofddorp, Nieuw Vennep en overige plaatsen in de Haarlemmermeer, Haarlem, Heemstede. Aerdenhout, Velsen, IJmuiden, Haarlemmerliede, Halfweg en Zwanenburg. Verder in Zaandam en na overleg in Beverwijk.In het algemeen taxeren wij in een straal van 20 lilometer van ons kantoor in Amstelveen, dit ondanks het feit dat zowel de NVM als het TMI geen afstandseisen stellen:

Op de kaart hiernaast kunt u zien of het te taxeren object binnen deze grens valt.


Voor taxaties buiten deze regio wordt het tarief in overleg vastgesteld in verband met aanvullend marktonderzoek dat wij moeten verrichten.

Verder in de provincie Noord Holland onder de lijn Schoorl – Medemblik, in de provincie Zuid Holland boven de lijn Noordwijk – Alphen aan den Rijn en verder door naar de provincie Utrecht richting Maarssen – Almere.

kAART

home afbeelding 2

Soorten taxaties

De wereld om ons heen is in een constante verandering, het is goed om alert te blijven en daar als ondernemer op in te spelen. Ook voor taxeren van uw bedrijf is dit het geval.

Lees meer
grachten Amsterdam

Waar taxeren wij?

In het algemeen taxeren wij in een straal van 20 kilometer van ons kantoor in Amstelveen. Voor BOG geldt een ruimere grens. Wij hebben dan ook veel kennis van de regio Groot-Amsterdam.

Lees meer
home afbeelding 3

Taxatietarieven

BOG taxatie algemeen vanaf €825,00, inclusief standaardleges en-kosten*.

Kosten zijn afhankelijk van het soort object, bestemming, grootte en ligging.

Onze tarieven zijn excl. BTW.

Taxatie ten behoeve van uw financiering.

Lees meer
home afbeelding 4

Vraag taxatie aan

Wilt u graag een taxatie aanvragen? Bel naar 020 45 35 029 of mail naar info@amstelstede.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lees meer

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, of heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht