Wij taxeren in de volgende plaatsen:

Wij taxeren onder meer in de volgende plaatsen.
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Badhoevedorp, Aalsmeer, Kudelstaart, de Kwakel, Uithoorn, Amstelhoek, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Baambrugge, Abcoude, Muiden, Muiderberg, Weesp, Naarden, Hilversum, Bussum, Wijdemeren, Hoofddorp, Nieuw Vennep en overige plaatsen in de Haarlemmermeer, Haarlem, Heemstede. Aerdenhout, Velsen, IJmuiden, Haarlemmerliede, Halfweg en Zwanenburg. Verder in Zaandam en na overleg in Beverwijk.In het algemeen taxeren wij in een straal van 20 lilometer van ons kantoor in Amstelveen, dit ondanks het feit dat zowel de NVM als het TMI geen afstandseisen stellen:

Op de kaart hiernaast kunt u zien of het te taxeren object binnen deze grens valt.


Voor taxaties buiten deze regio wordt het tarief in overleg vastgesteld in verband met aanvullend marktonderzoek dat wij moeten verrichten.

Verder in de provincie Noord Holland onder de lijn Schoorl – Medemblik, in de provincie Zuid Holland boven de lijn Noordwijk – Alphen aan den Rijn en verder door naar de provincie Utrecht richting Maarssen – Almere.

kaart 1

 

home afbeelding 2

Soorten taxaties

De wereld om ons heen is in een constante verandering, het is goed om alert te blijven en daar als ondernemer op in te spelen. Ook voor taxeren van uw bedrijf is dit het geval.

Lees meer
grachten Amsterdam

Waar taxeren wij?

In het algemeen taxeren voor bedrijfsmatig vastgoed wij in een straal van 30 kilometer van ons kantoor in Amstelveen. Wij hebben dan ook veel kennis van de regio Groot-Amsterdam.

Lees meer
home afbeelding 3

Taxatietarieven

BOG taxatie algemeen vanaf €500,00 (€605,00 inclusief BTW), inclusief standaardleges en-kosten* en exclusief BTW.
Taxatie ten behoeve van uw financiering.

Lees meer
home afbeelding 4

Vraag taxatie aan

Wilt u graag een taxatie aanvragen? Bel naar 020 45 35 029 of mail naar info@amstelstede.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lees meer