Grachten van Amsterdam

Soorten taxaties

De onroerend goed wereld is altijd in beweging. Als ondernemer kan de altijd veranderende wet- en regelgeving omtrent het verkrijgen van subsidie voor uw bedrijfstaxatie in uw voordeel zijn.

Onze taxateurs zijn hier alert op en zorgen er dan ook voor u iedere subsidiemogelijkheid bemachtigd.

Grachten van Amsterdam

Waar taxeren wij?

In het algemeen taxeren voor bedrijfsmatig vastgoed wij in een straal van 30 circa kilometer van ons kantoor in Amstelveen.

Wij hebben dan ook veel kennis van onroerend goed in de regio Groot-Amsterdam, Zaanstad en Haarlemmermeer. In overleg taxeren wij ook buiten deze regio.

Grachten van Amsterdam

Taxatietarieven

Onze algemene BOG taxatie prijzen starten vanaf € 1.500,00 excl. BTW (€ 1.815,00 incl. BTW). Dit is incl. de standaard leges en -kosten.

De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van het soort object, bestemming, grootte en ligging. U ontvangt dan ook altijd eerst een offerte op maat.

Grachten van Amsterdam

Vraag taxatie aan

Wilt u graag een bedrijfstaxatie aanvragen ten behoeve van een financiering of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze taxateurs staan u graag te woord.

Bel naar 020 45 35 029 of mail naar info@amstelstede.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wat krijgt u?

Voor een taxatie van een bedrijfspand krijgt u het volgende:

  • De noodzakelijke kadastrale gegevens als bijlage
  • In het rapport worden de benodigde waarden vermeld, op verzoek voor en na verbouwing mits dit van te voren is opgegeven
  • De onderbouwde berekeningen zoals die zijn gehanteerd voor de onderbouwing zoals bijv. NAR berekening, DCF berekening, gecorrigeerde vervangingswaarde of objectvergelijkingsmethode.
  • Referentieobjecten..

  • De factuur.