Wie wij zijn

Op deze site vind u informatie over  bedrijfstaxaties (BOG taxaties). U kunt deze direct aanvragen op deze site.Verder zijn wij actief op het gebied van aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden.

Kijk voor ons aanbod bedrijfspanden op de volgende link. Het aanbod van woningen is via deze link te zien.

Amstelstede Makelaarij

Amstelstede Makelaardij is een full service makelaarskantoor met grote ervaring in het taxeren van bedrijfsonroerend goed (BOG) en woningen.

Amstelstede Makelaardij is een jong makelaarskantoor waar persoonlijke benadering en aandacht voorop staan.

Gevestigd in Amstelveen en met kennis van de gehele regio.

Ons werkgebied voor taxaties is gelegen in groot Amsterdam, Haarlemmermeer en Ronde Venen. Globaal in een straal van 30 kilometer hemelsbreed van onze vestiging in Amstelveen. Taxaties buiten dit gebied kunnen wij op verzoek in overleg met de opdrachtgever en eventueel andere betrokkenen uitvoeren.

Wij zijn lid van de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars, NVM Wonen en NVM Business),  MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert (Kamers Wonen/MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed) en het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs).

Wij hebben directe toegang tot Funda, Funda in Business, Realnext en het woningaanbodsite van de MVA.Voor huurwoningen en belegginsobjeecten staan wij vermeld op www.pararius.com

Kijk voor ons aanbod bedrijfspanden op de volgende link. Het aanbod van woningen is via deze link te zien.

Filosofie:

Er is gekozen voor een kleinschalige opzet waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van moderne technieken. Verder is er voor de klant de keuze voor standaard producten of een maatwerkoplossing.

Uiteraard in samenspraak met u te bepalen. Door deze aanpak en het minimaliseren van overhead is het mogelijk de kosten van onze dienstverlening op een aantrekkelijk niveau te houden.

Geveltaxaties worden niet door ons uitgevoerd aangezien wij het object geheel moeten kunnen inspecteren om een gefundeerde waardering te kunnen uitvoeren.

Boerderijen en agrarisch onroerend goed worden niet door ons getaxeerd.

Wij werken onder de algemene voorwaarden van de NVM

Werkgebied

Wilt u weten of uw bedrijf binnen ons werkgebied ligt kijkt U dan op de pagina pagina “Waar taxeren wij” of neemt u dan contact met ons op.

kaart 1

home afbeelding 2

Soorten taxaties

De wereld om ons heen is in een constante verandering, het is goed om alert te blijven en daar als ondernemer op in te spelen. Ook voor taxeren van uw bedrijf is dit het geval.

Lees meer
grachten Amsterdam

Waar taxeren wij?

In het algemeen taxeren voor bedrijfsmatig vastgoed wij in een straal van 30 kilometer van ons kantoor in Amstelveen.

In overleg taxeren wij daarbuiten.

Wij hebben dan ook veel kennis van de regio Groot-Amsterdam, Zaanstad en Haarlemmermeer.

Lees meer
home afbeelding 3

Taxatietarieven

BOG taxatie algemeen vanaf €825,00, inclusief standaardleges en-kosten*. Kosten zijn afhankelijk van het soort object, bestemming, grootte en ligging.

Onze tarieven zijn excl. BTW.

Lees meer
home afbeelding 4

Vraag taxatie aan

Wilt u graag een taxatie aanvragen? Bel naar 020 45 35 029 of mail naar info@amstelstede.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lees meer

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, of heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht