U wilt een WOZ taxatie laten uitvoeren door een taxateur in Amsterdam, Amstelveen of Zaandam? Amstelstede Makelaardij is werkzaam in deze plaatsen en voert op een professionele wijze de taxatie voor u uit tegen voordelige tarieven met een hoge servicekwaliteit. De WOZ waarde van uw bedrijfspand wordt jaarlijks vastgesteld en dient als grondslag voor belastingen en lokale heffingen. Amstelstede Makelaardij taxeert uw bedrijfspand echter uitgebreider dan de gemeente en houden onder meer rekening met afschrijvingen of verbeteringen.

Voordelige WOZ taxatie door WOZ taxateur in Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Wij kunnen u een voordelige WOZ taxatie bieden door een deskundig WOZ taxateur in Amsterdam, Amstelveen en Zaandam. Het voordelige tarief komt tot stand doordat wij kleinschalig te werk gaan en daarbij de overheadkosten beperken. Aan de kwaliteit van onze dienstverlening doet het voordelige tarief niets af. Wij zijn aangesloten bij de relevante organisaties, zoals de NVM Business en u kunt bij Amstelstede Makelaardij dan ook rekenen op een professionele WOZ taxatie van uw bedrijfspand. De maten worden volgens de NEN 2580 opgenomen en afschrijvingen of verbeteringen worden in het taxatierapport verwerkt.

WOZ taxatie door WOZ taxateur in Amsterdam, Amstelveen en Zaandam aanvragen

U kunt gelijk van de mogelijkheid gebruikmaken om een WOZ taxatie door een WOZ taxateur in Amsterdam, Amstelveen en Zaandam aan te vragen. Neem daarvoor telefonisch contact op met Amstelstede Makelaardij via 020-4535029 of stuur een e-mail naar info@amstelstede.nl. Wij kunnen de taxatie van uw pand desgewenst al binnen een week uitvoeren.